Cara Delevingne o seksualnih pozah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Že kot najstnica je bila Cara naprošena, da pozira v seksualno obarvanih pozah …
Oglej si celoten članek

Cara Delevingne, 23-letna manekenka in top model, je bila v svoji nedavni izjavi, da zaključuje svojo kariero modela in se ima v prihodnosti namen osredotočiti na področje igralstva, zelo jasna. Še najbolj pa širšo javnost šokira razlog za njeno odločitev …

V intervjuju za londonski The Times se je spominjala, kako je bila kot model naprošena, da pozira v seksualno obarvanih pozah, in to že takrat, ko je bila še najstnica. Ker je bila v modni industriji še novinka, pri svojem delu ni znala reči ne. "Sem rahlo feministična in od takega dela mi je bilo slabo,“  je povedala za omenjeni medij. Njen povsem nabit urnik pa je posledično vodil tudi k težavam z zdravjem in čustvenim težavam, zato njena odločitev pravzaprav ne preseneča.

Lepotica je svoje talente realizirala v igralskih vodah, med drugim pa je tudi odlična pevka in bobnarka. Te dni si lahko v naših kinematografih ogledamo dramo o odraščanju Lažna mesta, kjer je odigrala eno izmed glavnih vlog, mlado in skrivnostno Margo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.