Carey Mulligan zaročena?

Foto: Flynet/EPA
Foto: Flynet/EPA
Carey Mulligan naj bi rekla da pevcu Marcusu Mumfordu, ko naj bi jo ta konec tedna zaprosil za roko.
Oglej si celoten članek

Igralka Carey Mulligan naj bi se zaročila z glasbenikom Marcusom Mumfordom, s katerim je v zvezi šele pet mesecev. Pevec skupine Mumford and Sons naj bi ji vprašanje postavil prejšnji konec tedna v Somersetu na jugozahodu Anglije, igralka pa se je kasneje na neki zasebni zabavi pokazala z diamantnim prstanom. "Videti je bila kot mačka, ki je pravkar spila vse mleko. Imela je prekrasen prstan in zdelo se je, da ga ne skriva, ampak celo hoče, da ga vsi vidijo. Z Marcusom se nista ločila, kot bi ju nekdo prilepil skupaj. Večinoma je ona govorila z ljudmi, Marcus pa je vpijal vsako njeno besedo," je povedal neimenovani vir.

Parček je neločljiv, odkar sta se spoznala na začetku leta. Večino časa preživita v Londonu, nedavno pa je igralka s svojim ljubimcem in njegovo skupino odpotovala na turnejo po Arizoni.

Pred Marcusom je bila lepotica v zvezi z igralcem Shio LeBeoufom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.