Cari počil film

Foto: Profimedia cara delevigne Foto: Profimedia cara delevigne Foto: Profimedia cara delevigne Foto: Profimedia cara delevigne Foto: Profimedia cara delevigne Foto: Profimedia cara delevigne Foto: Profimedia cara delevigne
Cara Delevigne ponavadi ni slabe volje, v New Yorku pa so lepotico paparaci pošteno ujezili.
Oglej si celoten članek

Cara Delevigne se je v New Yorku izgubila. Ko je zapuščala stavbo, so jo pred vhodom pričakali fotografi in jo ovirali na poti do avtomobila. Lepotici se je očitno zelo mudilo, zato ni bila prav nič dobre volje. Enega fotografa je sunila, drugega pa poskušala brcniti. Kot so povedali očividci, so iz Carinih lepih ust prihajale besede, ki ji ne želimo ponoviti ... Menda se je pomirila šele, ko je našla svoj cilj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.