Carla Bruni pretiravala z botoksom

Foto: Reuters Carla Bruni Foto: Reuters Carla Bruni Nicolas Sarkozy Foto: Reuters Carla Bruni Nicolas Sarkozy Foto: Reuters Carla Bruni Foto: Reuters Carla Bruni Nicolas Sarkozy
Štiriinštiridesetletna Carla Bruni je nekdaj osvajala modne brvi s svojo lepoto, danes pa francoska prva dama preseneča s svojim od botoksa popačenim videzom.
Oglej si celoten članek

V Franciji je pretekli konec tedna potekal prvi krog predsedniških volitev, ki sta se jih udeležila tudi aktualni francoski predsednik Nicolas Sarkozy in njegova žena Carla Bruni Sarkozy. Nekdanja manekenka pa je prisotne presenetila s svojim "pomlajenim" videzom, ki ga po mnenju številnih strokovnjakov estetske kirurgije lahko pripiše "najboljšemu prijatelju" številnih zvezdnic – botoksu. "Pogled na njen obraz pravi, da je več kot pretiravala z botoksom. Odvisna je od njega. Deluje umetno, saj se ne more niti nasmejati. Videti je kot veverica," je izjavil znani ameriški zdravnik Ben Benham ter dodal: "Vsi, ki uporabljajo preveč botoksa, so videti enako. Imajo izrazite ličnice in mačje oči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:42 24. April 2012.

    omg...že prej je bla grda, zdej je pa katastrofa!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.