Carla Bruni v filmu Woodyja Allena

Foto: Žurnal24
Prva dama Francije Carla Bruni je 'upokojena' manekenka in glasbenica, ki je po poroki z Nicolasom Sarkozyjem malce zanemarila delo v zabavni industriji. Vse kaže, da bo sprejela ponudbo slavnega režiserja.
Oglej si celoten članek
Carla Bruni je po neuradnih informacijah sprejela ponudbo priznanega režiserja Woodyja Allena in bo zaigrala v glavni vlogi njegovega novega filma. Naslov filma zaenkrat ni znan, v kinematografe pa naj bi prišel šele prihodnje leto.
 
 

Ljudem lahko zagotovim, da s tem ne bi škodovala predsedniku Sarkozyju in slovesu Francije.

Woody Allen

 
Ponudil bi ji katerokoli vlogo
Woody Allen je že pred časom dejal, da bi Carli Bruni 'ponudil' katerokoli vlogo, samo da bi zaigrala v njegovem filmu. "Ima posebno karizmo in občinstvu ni povsem neznana," je povedal Allen in dodal: "Po mojem mnenju bi blestela v komediji."

41-letna Carla Bruni je v preteklosti že odigrala manjše vloge. Nazadnje leta 1994 v filmu Pret-a-Porter režiserja Roberta Altmana.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.