Foto: Carmen Osovnikar vpletena v prometno nesrečo na avtocesti

Foto: Instagram Carmen Osovnikar Foto: Instagram Carmen Osovnikar
Ojoj, na srečo se je vse dobro končalo …
Oglej si celoten članek

Carmen Osovnikar in njeni kolegici Gordana Grandošek Whiddon ter Andreja Medvedič iz resničnostnega šova Vraže dame na Planet TV so sinoči po snemanju šova v Kranjski Gori na gorenjski avtocesti doživele prometno nesrečo. Kot je Carmen sporočila na Instagramu, so na avtocesti nekaj povozili, zato jim je na pomoč priskočila intervencijska služba. 

"Bila je sreča v nesreči. Voznik je hitro reagiral, a smo vseeno zapeljali čez neko ogromno žival, ki jo je povozil že nekdo pred nami. Avto ni bil več vozen, zato smo čakali eno uro, da so prišli po nas," je grozljivo izkušnjo za zurnal24.si opisala Carmen, ki se je nato pošalila, da je z njo vedno drama, kar ji kolegice iz šova pogosto rade očitajo.

Foto: Planet TV Vražje dame

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:08 17. November 2021.

    KAJ A TAKO HITRO ŠE ŠVIGNILI ČEZ TO ŽIVAL DA NISO UTEGNILI NITI VIDET? JA KOLIKO PA SO IMELI VARNOSTNO …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.