Čarobni dan za vso družino

Foto: Žurnal24
V soboto, 19. decembra, bo na snežnem stadionu na Pohorju potekal Čarobni dan, prireditev, ki obljublja zabavo za vse družinske člane.
Oglej si celoten članek

Pester program vključuje nastop plesnih skupin, obisk dedka Mraza, koncerte znanih glasbenih izvajalcev, gledališke predstave za najmlajše in raznovrstne ustvarjalne delavnice. Slovesno odprtje Čarobnega dne bo ob 10. uri na glavnem odru z mimohodom maskot.

Za 29,50 € smuča vsa družina
Na dan prireditve bodo na voljo tudi posebne, družinske smučarske vozovnice. Za samo 29 evrov in pol se bo po belih pohorskih strminah ves dan lahko spuščala vsa družina – je pa tudi omejitev, saj čarobna družinska vstopnica velja za največ štiričlansko družino. Prijave na Čarobni dan na Pohorju sprejemajo na spletni strani Carobnidan.si, kjer dobite tudi podrobnejše informacije o programu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.