Carole je tašča, da te kap

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Če je princ William pri Middletonovih zelo priljubljen, to ne velja tudi za druge "priženjene" člane.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters Donna Air James Middleton, mlajši brat vojvodinje Catherine, je od februarja srečen v objemu kar osem let starejše TV-voditeljice Donne Air (na fotografiji), ki pa ni ravno po okusu mame Middleton, počilo pa je na nedeljskem družinskem kosilu. Donna namreč ne slovi kot gospodinjski tip ženske, zato je Carole Middleton prekipelo, da po kosilu ni pomagala s pomivanjem posode, je za Daily Mail povedal vir.

A Donni je vseeno uspelo osvojiti en mesec starega princa Georgea, kar je velika čast, glede na to, da malega prestolonaslednika ni videl niti njegov pradedek princ Philip. Donna očitno ve, koga in kako mora očarati, pomivanje posode tukaj pač ne igra vloge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.