Čas je za garažno razprodajo

Foto: Boris Beja Garažna razprodaja Foto: Boris Beja Garažna razprodaja
Po uspešni prvi Garažni razprodaji pred mesecem dni se lahko pod krošnje v park Tabor znova podate jutri in najdete kaj lepega zase.
Oglej si celoten članek

Počistite garaže, kleti in zaprašene kote in jim dajte novo priložnost, da najdejo novega lastnika. Med 10. in 18. uro bo v parku Tabor v prestolnici zaživela Garažna razprodaja, na kateri boste lahko menjali, prodajali in kupovali stvari, ki jih ne potrebujete več, so pa še uporabne.

Razprodaja spodbuja recikliranje in solidarnost do soljudi in okolja, obenem pa je vir zabave. Ob sprehodu pod krošnjami se boste lahko posladkali tudi z domačimi priboljški in zaplesali ob prijetni glasbi.

Počitek v senci bodo nudile na novo obešene viseče mreže, pomudite pa se lahko še v Knjižnici pod krošnjami, kjer lahko vsak petek in soboto med 10. in 19. uro prelistate po revijah in drugi izbrani literaturi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.