Čas je za piknik v naravi

Foto: Žurnal24 Prenosni žar mini-maxi, cena s popustom 75,50 evra Foto: Oprema za dom Prenosni žar pic nick, Oprema za dom, 135,70 evra Foto: Bodum Prenosni žar za piknik in potovanje podjetja Bodum, okoli 40 evrov Foto: Top Shop Nahrbtnik za piknik z opremo za pripravo hrane v naravi za štiri osebe, Topshop, Foto: Mimovrste Viseča mreža la siesta pintoresca, Mimovrste, 96 evrov
Poleti kuhinjo včasih preselite v naravo – že z nekaj osnovnimi kosi opreme za piknik lahko ustvarite svoj svet udobja.
Oglej si celoten članek

Vreme je idealno za piknike. Za pripravo hrane v naravi pravzaprav ne potrebujete veliko. Izbirate lahko med številnimi prenosnimi žari na lesno oglje ter romantičnimi košarami, praktičnimi nahrbtniki z delom za hlajenje in opremo za pripravo hrane – od vilic, nožev in odpiračev do skodelic in krožnikov. Po prijetnem kosilu v naravi pa ni boljšega kot zlekniti se v visečo mrežo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.