Čas sprememb za Sanjo Grohar

Foto: Žurnal24 Sanjo je motilo, da so jo stalno primerjali z Nino Osenar. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nekdanja misica, pevka in televizijska voditeljica Sanja Grohar je pred kratkim napovedala, da bo zanjo nastopil čas sprememb, kar se te dni tudi uresničuje.
Oglej si celoten članek

Prvi korak je bila temeljita sprememba frizure. Ko si je pred dnevi svoje temne lase še dodatno skrajšala – med drugim tudi zato, ker so jo ljudje stalno primerjali s starleto Nino Osenar, kar je Sanjo zelo motilo –, si je mična lepotička premislila in se odločila postati dolgolaska, lase pa si je s črne barve prebarvala na rjavo.

Drugi korak na poti spremembe je napovedala kar sama. "V prihodnje lahko poslušalci z moje strani pričakujete povsem drugačno Sanjo Grohar, kot ste je bili vajeni do sedaj," je dejala in dodala, da bo letos presenečala z različnimi glasbenimi slogi. Tako je v novi pesmi z naslovom Ko sneži presenetila, saj gre za zelo čustveno in izpovedno balado.

Do sedaj smo bili namreč vajeni le veselih skladb in poskočnih pop ritmov. Mnogi so tako že prepričani, da Kranjčanka v novi pesmi kaže glasbeni napredek, saj v baladi pride do izraza njen vedno boljši vokal. Sicer pa je lepotička zadnje čase vse bolj zasedena. Poleg vodenja oddaje Bonboniera na TV Paprika zdaj načrtuje še izdajo novega albuma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.