Casanova postali roboti

Foto: Žurnal24
Fantje iz skupine Casanova so se za svoj novi videospot prelevili v prikupne robote.
Oglej si celoten članek

Spot so snemali na dveh lokacijah. © Trezor produkcija

 
Fantje iz mlade fantovske glasbene zasedbe Casanova, ki delujejo pod okriljem pevca Sebastiana, so se po prvi uspešnici z naslovom Casanova lotili ustvarjanja videospota za novo skladbo. Spot za pesem Robot so snemali dva dni na dveh lokacijah, in sicer v slaščičarni in kavarni v Benediktu ter v rodnem Mariboru.

Zgodba se dogaja v laboratoriju, kjer znanstvenik fante sestavi v robote, nato pa ti nepričakovano oživijo, prevzamejo nadzor nad laboratorijem in se podajo na osvajalski pohod po svetu. "Ob podpori ekipe smo fantje svoj dan preživeli v laboratoriju in hladilnici, tistim, ki jih je zanimalo, pa smo omogočili tudi spremljanje snemanja v živo na sami lokaciji," so povedali casanovovci, ki se že pripravljajo na promocijo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.