Casey Affleck bo postal angel

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Casey Affleck, brat igralca Bena Afflecka, naj bi se kmalu prelevil v angela. Po poročanju revije Variety se namreč dogovarja za vlogo nadanglela Gabrijela v filmu Paradise Lost.
Oglej si celoten članek

Casey je v filmih Jesse James in strahopetni Robert Ford in Morilec v meni upodobil resnično mračne like, zdaj pa naj bi postal angel. Režiser Alex Proyas (Knowing) je za vlogo padlega angela Luciferja že pridobil Bradleya Cooperja, nadangela Mihaela bo upodobil Banjamin Walker, angel smrti pa bo Djimon Honsouo.

Film Paradise Lost bo temeljil na leta 1667 objavljeni pesnitvi Izgubljeni raj Johna Miltona. Pripovedoval bo o padcu angelov in o skušnjavah, s katerimi je satan skušal Adama in Evo ter njunem izgonu iz raja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.