Časi pridne Maje Keuc so mimo …

Foto: Mediaspeed.net maja keuc Foto: Mediaspeed.net maja keuc Foto: Mediaspeed.net maja keuc Foto: Mediaspeed.net maja keuc Foto: Mediaspeed.net maja keuc Foto: Mediaspeed.net maja keuc Foto: Mediaspeed.net maja keuc Foto: Mediaspeed.net maja keuc
Švedska iz Maje Keuc naredila slovensko Rihanno.
Oglej si celoten članek

Maja Keuc je na nedavnem modne dogodku, na katerem je nastopila kot pevka, vsem prisotnim vzela sapo. Lepotica je zavzela modno pisto in priredila šov, ki bo obiskovalcem še dolgo ostal v spominu, tudi zaradi kratke obleke, ki je razkrivala Majine lepe noge.

Priznati moramo, da Maja na Švedskem, kjer že lep čas živi, ni izpilila le svojega petja, ampak tudi stila. Poglejte, v kakšnih opravah smo jo na odru gledali v preteklosti.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:06 28. Junij 2016.

    dve leti je v bistvu na Švedskem, s tem da je dostikrat tudi v LJ, če je to "že lep …

  • 12:43 28. Junij 2016.

    "Švedska iz Maje Keuc naredila slovensko Rihanno."<br />To pa ni ravno kompliment. In tudi Maja je bila prej bolj pevka, …

  • 07:53 28. Junij 2016.

    Saj pravijo, da se sedaj ne poje+ posluša več, ampak razkazuje+ gleda naravne+ umetne atribute..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.