Časova v družbi svetovnih zvezd

Objavili so napovednik za film Danny Collins, v katerem igrata Al Pacino in Katarina Čas.
Oglej si celoten članek

Film Danny Collins temelji na resnični zgodbi in govori o ostareli rock zvezdi, ki odkrije 40 let staro pismo, ki mu ga je napisal John Lennon, kar spremeni njegovo življenje.

Režiser serije Tomaž Kajzer Peter Bratuša nam je pred časom povedal, da je Katarina Čas, s katero je tudi sam delal, navdušila hollywoodskega zvezdnika Ala Pacina, ki v filmu igra glavno vlogo in Katarininga zaročenca. "Njena energija mi je briljantna. Redki ljudje imajo sposobnost nepredvidljivosti, ko je nekaj, čeprav vem, kako bo videti, vedno malo drugače. Saj ni hec, da je dobila ti dve vlogi (v Hollywoodu, op. a.). Vem, da je Al Pacino, ko je bila tam, dejal 'fenomenalno'. Takrat si rečeš, da Američani vedno vsemu rečejo fenomenalno, nato pa so ji povedali, da je potem govoril samo še o njej in da je bila izbrana takoj," nam je povedal Bratuša.

Film Danny Collins se lahko pohvali z odlično igralsko zasedbo. V njem bomo med drugim lahko občudovali tudi Jennifer Garner, Annette Bening, Bobbyja Cannavaleja in Christopherja Plummerja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.