Čast je pripadla Irini Shayk

Foto: Žurnal24 (Foto: Sports Illustrated)
Revija Sports Illustrated za vsakoletno izdajo Swimsuit Issue izbere manekenko, ki oblečena v kopalke navdušuje bralce. Letos je ta čast pripadla Irini Shayk, dekletu nogometaša Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Irina Shayk se je za posebno izdajo revije Sports Illustrated fotografirala že pred meseci, na sanjskem otoku Maui na Havajih. A to ni bilo njeno prvo snemanje za omenjeno revijo, saj se je v njej pojavila že leta 2007 in še večkrat po tem. Zdaj pa je postala prva Rusinja, ki jo lahko občudujemo na naslovnici.

 

Poleg Irine so se za letošnjo izdajo razgalile še Alyssa Miller, Anne V, Chrissy Teigen, Cintia Dicker, Damaris Lewis, Esti Ginzburg, Genevieve Morton, Hilary Rhoda, Izabel Goulart, Jessica Gomes, Jessica White, Julie Henderson, Kate Upton, Kenza Fourati, Shannan Click in Brooklyn Decker, ki je naslovnico krasila lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.