Cavalli za H&M

Foto: Žurnal24 Obleki iz ženske kolekcije
Morda ste že opazili, da se je znanim imenom, ki jih je v zadnjih letih k sodelovanju pritegnil H&M, letošnjo jesen pridružil še italijanski modni oblikovalec, Roberto Cavalli.
Oglej si celoten članek

Za švedsko blagovno znamko je izdelal unikatno in ekstravagantno žensko in moško kolekcijo, ki sta namenjeni glamuroznemu vsakdanjiku ali zabavi. Moška kolekcija vsebuje 20 kosov, ženska pa pet kosov več. Kolekcija vsebuje tako spodnje perilo kot modne dodatke. V ženski kolekciji prevladujeta osnovna vzorca leoparda in zebre, v moški kolekciji pa je mogoče zaznati ozko krojenje in predvsem možatost.

Pred tremi leti je blagovna znamka H&M naredila manjšo revolucijo, ko je na trg poslala popolnoma nov koncept: s podpisi top oblikovalcev je kreirala posebno kolekcijo za dostopne cene. Prvi podpis in kreacije je prispeval Karl Lagerfeld, sledili so mu Stella McCartney, Viktor&Rolf in Madonna.

Victoria Beckham v Cavallijevi kreaciji

 
Cavallijev čuten rokerski stil je zelo ljub tudi zvezdnicam, kot so Madonna, Beyoncé, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Gong Li, Victoria Beckham, Lenny Kravitz in Adrien Boyd.

Kolekcija Roberta Cavallija za H&M je na voljo v dvesto izbranih trgovinah H&M po svetu, od 8. novembra letos.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.