"Če bi bil ženska, bi bil Neisha"

Foto: Žurnal24 (Foto: Benjamin Kovač) Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Neisha Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Neisha Brigita Bukovec Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Neisha Brigita Bukovec Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Neisha Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Neisha Foto: Žurnal24 Zoran Predin Ogrlice Neisha
Zoran Predin novembra pripravlja že 15. koncert za zaljubljene, ki ga je poimenoval Ogrlice uspešnic. Ob tej priložnosti je trem znanim Slovenkam podaril unikatne ogrlice, ki predstavljajo njegove pesmi.
Oglej si celoten članek

V svoji dolgi in uspešni glasbeni karieri je Zoran nanizal že kar štirinajst koncertov za zaljubljene, zato letos za petnajstega pripravlja nekaj posebnega.

Zoran je ogrlice tudi poimenoval:
Na svoji strani (ogrlica Tjaše Andree Prosenc)
Šal za zaljubljene (Brigita Bukovec)
Skuštrana (Neisha)

Koncert, ki ga je poimenoval Ogrlice uspešnic, bodo popestrile ogrlice, ki jih je na Zoranovo idejno pobudo izdelala oblikovalka nakita Mateja Žugman.

Tri unikatne verižice, s katerih lahko beremo verze njegovih pesmi, je Zoran danes podaril trem znanim Slovenkam, ki so zaznamovale njegovo življenje. To so pevka Neisha, bivša športnica Brigita Bukovec in odvetnica Tjaša Andree Prosenc, ki pa je na predaji ogrlic zaradi prometne nesreče ni bilo, a že uspešno okreva.

 

Predinovi verzi okrog vratu

"Tjaša Andreja Prosenc mi je sprva pomagala pri pravnih stvareh, to pa je potem preraslo v prijateljstvo," je Zoran razložil, zakaj je eno izmed ogrlic podaril njej. Za Neisho se je odločil zato, ker preprosto občuduje njeno glasbo. "Če bi bil ženska in bi se ukvarjal z glasbo, bi bil Neisha." Brigito pa je z ogrlico razveselil, ker je že od nekdaj njen navijač in prijatelj.

 

Predinov 15. koncert za zaljubljene bo 22. novembra v Cankarjevem domu.

"Takšne majhne stvari so največji poklon," je povedala Neisha, ki je bila darila zelo vesela, saj obožuje stvari, ki so narejene z osebnim pridihom. "Še en nasvet za moške – ne kupujte stvari. Kupite glino, jo malo zmečkajte in podarite."

 

Ogrlice so izdelane iz muranskega stekla in jih bo mogoče kupiti med Zoranovim koncertom za zaljubljene, 22. novembra v Cankarjevem domu.

 

Fotografije s predaje ogrlic si oglejte v zavihku Galerija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.