Če bi Goran videl te Anine fotografije, bi si zagotovo premislil!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ana Raščan ima seksi hobi ...
Oglej si celoten članek

Voditeljica Ana Raščan ima prav poseben talent, ki ga včasih pokaže celo na Instagramu. Ana, ki jo na naši televiziji trenutno lahko spremljamo v hrvaškem šovu Sanjski moški, je namreč zelo spretna plesalka ob drogu. Kaj plesalka, prava akrobatka! Nekaj vročih fotografij si oglejte spodaj.

Sicer pa je Raščanova očitno sita vprašanj v zvezi s sanjskim Goranom, saj je na Instagramu objavila dolg zapis, v katerem pravi tudi, da ljubezen ni tekmovanje: "Ne rada pametujem po socialnih omrežjih, ampak to pa res moram napisat! Glede oddaje Sanjski moški so me vsi spraševali: A SI ZMAGALA? Noben pa ni pomislil in mogoč raj vprašal: a sta si bila všeč z Goranom, sta si bila naklonjena, je bila kakšna energija med vama...? Pa haloooo folk!!!! LJUBEZEN NI TEKMOVANJE!!! Ljubezni ne moraš izsilit ali prisilit, ta samo je ali je pa pač ni. Ali mi je žal, ker sem sodelovala v šovu? NITI MALO. Zakaj sem se prijavila? Očitno tudi zato, da se to naučim. In moj moški bo, ne samo med 20 dekleti, ampak med 120 dekleti videl samo mene in ne bo mi treba tekmovat za njegovo naklonjenost in dokazovat, da sem popolna, ker bom v njegovih očeh to že tako ali tako. In ja, hvaležna sem za šov, ker sem se naučila najpomembnejših življenjskih lekcij. Imejte se radi!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.