"Če bi nam kdo to dejal pred tremi leti, bi mu rekli naj neha sanjati!"

Foto: Stray Train Stray Train Foto: Stray Train Stray Train
Leto in pol po prvencu in koncertni turneji po Evropi, slovenska blues rock zasedba Stray Train tik pred izdajo drugega albuma.
Oglej si celoten članek

S prvim singlom in istoimenskim lyrics videom 'Days Gone' fantje najavljajo izid drugega albuma, ki so ga poimenovali "Stray Train II, Blues from Hell - The legend of the courageous five."

Premierno predstavitev bo album doživel v Kinu Šiška, 25. novembra, 2017, le dan po uradnem izidu.

To morate slišati Stray Train: To morate slišati, tudi pri nas je še upanje za glasbo

"Če bi nam nekdo pred tremi leti dejal, da bomo v tem času izdali dva albuma in igrali na odrih po vsej Evropi, bi mu najbrž dejali naj neha sanjati. Toda zdaj smo tu s prvim singlom z našega drugega albuma," je na Facebooku zapisala peterica.

xxx

"Pesem Days Gone govori o zapravljenih priložnostih v življenju. O nečem, torej, česar mi nikakor ne nameravamo narediti," so še poudarili.

Njihov prvi album z enigmatičnim naslovom, 'Just ‘cos you got monkey off your back doesn’t mean circus has left town', je sicer pritegnil pozornost domače in evropske glasbene srenje.

Na turneji Stray Train: 45 dni, 41 koncertov v 12 evropskih državah

Večina glasbenih sladokuscev je prepoznala svež veter, ki ga je zasedba z močnimi vplivi južnjaškega bluesa vnesla v naš prostor in v širšo regijo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.