Če bi postala ponovno par, bi bila to prava senzacija

Foto: instagram
Foto: instagram
Sta se filmski zvezdnik in manekenka po razhodu pred tremi leti ponovno zbližala?
Oglej si celoten članek

47-letni filmski zvezdnik Bradley Cooper in 36-letna manekenka Irina Shayk sta se razšla pred dobrimi tremi leti. V tem času sta ohranjala medsebojne stike zaradi skupnega skrbništva njune 5-letne hčerke Lee. Po razhodu je vir za E News povedal, da zvezdnika živita v New Yorku le nekaj ulic narazen in da imata prijateljski ter sproščen odnos. Vseeno sta se podala v nove ljubezenske pustolovščine in kmalu je v javnost pricurljala vest, da da se Bradley dobiva s Humo Abedin, dolgoletno pomočnico Hillary Clinton in nekdanjo ženo osramočenega kongresnika Anthonyja Weinerja. Takrat je vir za Page Six povedal, da se videvata nekaj mesecev po tem, ko ju je predstavila glavna urednica revije Vogue, Anna Wintour.

Po drugi strani pa je bila Irina nazadnje romantično povezana z raperjem Kanyejem Westom. Junija lani so ju skupaj opazili tudi na njegovem rojstnem dnevu v Franciji. Kanyejevo in Irinino vihravo ljubezensko razmerje ni trajala dolgo, saj je avgusta 2021 v javnost prišla vest, da njuno razmerje nikoli ni bilo resno ter je bila njuna zveza obsojena na propad, še predno se je začela.

Sedaj je Irina poskrbela za prav posebno presenečenje, saj je 28. avgusta na Instagramu delila fotografije s svojih nedavnih tropskih počitnic. Na eni izmed njih je tudi oče njene 5-letne hčerke Lee, Bradley Cooper.

Objava je bila označena tudi z rdečim srčkom in zaradi tega sprožila vprašanja in ugibanja o njunem razmerju. Bradley in Irena svojega trenutnega statusa sicer nista želela komentirati. Morda sta se ponovno le malce zbližala in v kolikor se iz vsega skupaj ne bo ponovno razvilo nekaj več, sta s tem vendarle dokazala, da so bivši partnerji po razhodu lahko še vedno prijatelji.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.