Če bo Ana v tej opravi stopila na oder, bo deževalo 12 točk!

Foto: Anže Petkovšek Ana Soklič, zmagovalka Eme 2020.
Foto: Anže Petkovšek Ana Soklič, zmagovalka Eme 2020.
Kakšne noge!
Oglej si celoten članek

Marsikdo je ob pogledu na novo fotografijo pevke Ane Soklič verjetno klical boga ali vzkliknil: "Haleluja, končno je pokazala, kaj se skriva pod belim pajacem.“

Oblečena le v črne nogavice in dolg suknjič Ana zapeljivo zre v kamero, kar je bilo njenim sledilcem seveda izjemno všeč. Od nje namreč takšnih vročih posnetkov nismo vajeni, saj Ana bolj kot na svoj stas stavi na glas, smo pa prepričani, da bi v takšni opravi na Eurosongu zagotovo dobila še kakšno dodatno točko … Ali dve.

Sicer pa stavnice kažejo, da letos najbolje kaže Malti in pevki Destiny. Slovenija je trenutno na predzadnjem mestu pred Albanijo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    08:12 11. April 2021.

    Ker je blondinka, misli, da je lepa. Ker misli, da je lepa, misli, da zna peti. Ker misli, da zna …

  • 18:21 9. April 2021.

    Končno enkrat realna slika kje bomo pristali na koncu. Običajno nam stavnice napovedujejo uvrstitev med 5 najboljših.

  • 12:36 9. April 2021.

    Od kdaj pa modo ocenjujejo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.