"Če ga še enkrat prime v roke, grem!"

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Lepa Iryna Osypenko Nemec ima obsesijo, ki je prav nič ne skriva.
Oglej si celoten članek

Na nedavnem dogodku smo ujeli zanimiv pogovor med manekenko Iryno Osypenko Nemec in njeno prijateljico, fotografinjo Majo Slavec. "Če ga še enkrat primeš v roke, grem domov," je žgečkljivo izjavila Maja. In kaj Iryna tako čvrsto drži v rokah? Nič kaj porednega, le mobilni telefon, s katerim ovekoveči vse okoli sebe in objavi na družabnem omrežju Instagram.

Instagram je Irynina mala obsesija, zato jo redko ujamete brez telefona v roki, kar pa večkrat malce jezi njene prijatelje. "Trudi se, vendar včasih prav vidiš, kako ji gre roka proti telefonu. To ima že v podzavesti, vendar jo razumem. Malo je navdahnjena fotografinja, ki si želi ovekovečiti vse, kar je lepo, Instagram pa je zelo pripravna stvar," je Iryno zatožila Maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 17:52 27. Februar 2013.

    kakšna pa je na tej sliki.....

  • 13:40 26. Februar 2013.

    debilen naslov in brezvezen članek

  • 13:26 26. Februar 2013.

    kreten si pa res hahahahaha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.