Če ima vaš moški te tri lastnosti, je orgazem zagotovljen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Bodite pozorne na ta tri znamenja. Če jih pri njem opazite, boste verjetno uživale v vrhunskem seksu.
Oglej si celoten članek

Šarmanten

Če se pred njim 'topite' že v kavarni, kjer sedita in mirno pijeta kavo ali čaj, bodite prepričane, da bo v spalnici še toliko bolj vroče.

Opazi podrobnosti

Vaš moški opazi tudi nepomembne malenkosti. Človek, ki opazi prav vsako podrobnost v vajini zvezi, bo enako pozoren tudi pri seksu in se bo do potankosti posvetil vašemu užitku.

Uporablja roke

Verjetno ni treba prav posebej poudarjati, da je moški, ki uporablja svoje roke, odličen ljubimec. Posvetil se vam bo z vsem svojim telesom in poskrbel, da boste doživele orgazem svojega življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.