Če je vaša prijateljica rojena v tem znamenju, ste prava srečnica

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Z njo vam nikoli ne bo dolgočasno.
Oglej si celoten članek

Je zabavna in skrbna. Z njo vam nikoli ne bo dolgčas, poleg tega pa vam bo ob strani stala vsakič, ko boste potrebovali ramo, na kateri se lahko razjočete, ali pomoč.

Govorimo o ženskah, ki so rojene v znamenju ovna, ki bodo tudi v tem času poskrbele, da se vaše prijateljske vezi ne bo zrahljale. Je polna življenja in načrtov, optimistična, vedno pripravljena na zabavo in tista, ki bo svoje prijatelje motivirala k akciji.

Je rojena vodja, zato se počuti odlično, kadar je njej zaupana odgovornost za skupino prijateljev. 

Prijateljstvo z ovni je zelo intenzivno in ponavadi traja celo življenje. Njen krog prijateljev je velik, saj ima veliko interesov in njenemu tempu ne morejo vedno vsi slediti. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.