"Če mi ne bo pomagal, tudi prav"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Martina smo vprašali, ali bo potrkal na Denisova vrata in zahteval denar, ki naj bi mu ga zmagovalec šova obljubil.
Oglej si celoten članek

Matej in Darinka sta prepričana, da je Denis poroto, da bi glasovala njemu v prid, podkupil. Martin je celo v kamero povedal, da mu je Denis obljubil šest tisoč evrov.

Zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek je v finalni oddaji izjavil, da sta se z Martinom res dogovarjala, a do končnega dogovora ni prišlo. Martinu bi v primeru zmage izplačal denar, če bi mu ta dvoboj, v katerem sta se oba borila za obstanek v šovu, prepustil. Ker se ni predal, pa mu ne nogometaš ne dolguje nič.

Martin se z Denisovo razlago strinja. "Jaz mu dvoboja nisem prepustil. Če bi mu, bi mi bil dolžan 6 tisoč evrov,“ nam je povedal Martin in dodal, da ne gre za podkupovanje: "Pomoč ni podkupovanje. Nič mi ni dolžan. Od njegove dobre volje je odvisno, ali mi bo pomagal. Če mi ne bo, tudi prav.“

Martin bi sicer denar uporabil za traktor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.