Če Murka srečate v sinovi šoli, ga za to uslugo raje ne prosite

Foto: Tibor Golob
Foto: C.C.
V tem primeru ostaja neomajen.
Oglej si celoten članek

Damjan Murko nam je zaupal, da pred svojim sinom ničesar ne skriva. Tiar, ki hodi v prvi razred, ve celo za Murkov vroči koledar. "Sredi leta je sin prišel do mene in me vprašal, ali bodo letos tudi smešni koledarji. Pa sem mu rekel, da ne, nakar me vpraša, ali to pomeni, da ne gremo na morje. To je dokaz, da razmišlja in da se zaveda mojega posla. S tem odrašča, zato se mu ne zdi nič nenavadnega. Z ženo mu vse pokaževa in razloživa, to se mi zdi zelo pomembno, tudi za moje nadaljnje odločitve, v katero smer bo šla moja kariera,“ nam je zaupal pevec, ki pa strogo ločuje posel od zasebnosti – še zlasti, kadar je v družbi sina.

"Ko pridem ponj v šolo, se želi veliko učencev z mano fotografirati. V teh primerih pa ostajam neomajen – v šoli sem le oče in ne estradnik, zato te prošnje zavračam, ker se mi zdi, da bi lahko bilo negativno za sina. Sicer pa v šoli nismo imeli nobenih težav. Glede na to, da se zna postaviti zase, menim, da se bo tudi v prihodnje znašel,“ pravi Murko, ki ni le oče, ampak tudi očim. Ko so sošolci njegovega pastorka izvedeli, s kom živi, so bili navdušeni. "Polovica razreda ga je vprašala, ali lahko pridejo k nam igrat igrice in na palačinke. Nekatere prijatelje je tudi pripeljal domov,“ še prav Murko, ki ima s prijatelji svojih sinov le pozitivne izkušnje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:32 2. December 2018.

    Ma dej no nakladac neomajen....seveda se ne bo slikal,ker otroci nimajo denarja da bi mu plačali.saj pa vsi vemo na …

  • 23:44 1. December 2018.

    no! sem ga ze srecal #in vam povem da je kar v redu fant" kot tudi njegova zena. vsi primitivni …

  • 22:58 1. December 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.