'Če ne bo poroke, penis gre'

Foto: iStockphoto (Foto: iStockphoto)
Petindvajsetletnemu Egipčanu ni preostalo drugega, kot da poseže po radikalnih ukrepih. Njegovi starši so mu namreč prepovedali poroko z dekletom iz nižjega sloja.
Oglej si celoten članek

Dve leti je prosil in prosil svojega očeta, naj mu dovoli poroko z dekletom, ki ga ljubi. Mladeniču iz bogate egipčanske družine kljub vztrajnosti ni uspelo prepričati staršev.

Ker ni videl drugega izhoda iz stiske, se je odločil za radikalno dejanje. V roke je prijel nož in si odrezal penis. Čeprav so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico, so bili zdravniki nemočni. Spolnega organa mu niso mogli prišiti nazaj. Moški je še vedno na zdravljenju v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.