"Če se zgodi, naj se spontano"

Foto: Monica Girotto
Foto: Monica Girotto
Ima Oriana željo po povečanju družine?
Oglej si celoten članek

Oriana Girotto je do ušes zaljubljena v svojega kitarista Matica Ajdiča, zato smo jo vprašali, ali lahko v kratkem morda pričakujemo kakšen sad njune ljubezni. "To so stvari, ki pridejo same po sebi in ne na silo. Midva uživava in se imava rada … Če bo, bo. Na to ne znam odgovoriti," nam je odgovorila Oriana.

Voditeljica, ki se je trenutno umaknila iz medijev, je sicer letos praznovala štirideset let, a pravi, da
se ji za naraščaj še ne zdi prepozno: "Seveda ne, še vedno se počutim tako in tudi Matica imam zelo rada. Želim pa si, da če bi se kaj zgodilo, bi se spontano." Girottova ima sicer že desetletnega sina Aleksandra, ki se ji je rodil v zakonu z igralcem Borisom Cavazzo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:29 6. December 2013.

    what about growing up first, ay?

  • 15:07 6. December 2013.

    Naj še nogo dvigne, da bo bolj "spontano".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.