Če ste rojeni na enega od teh datumov ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ljudem, rojenim 16. v mesecu, je usojeno spremeniti svet. Tisti, ki so rojeni 14., bodo imeli ogromno vzponov in padcev v življenju.
Oglej si celoten članek

Usoda vsakega življenja je zapisana v dnevu rojstva. Vsaj tako trdijo astrologi in numerologi, ki številu rojstva pripisujejo poseben pomen. Številka naj bi opisovala, kaj prinašate iz prejšnjih življenj, pod tem naštevajo trenutno osebnost in poslanstvo, zaradi katerega ste na tem planetu.

Sodeč po njihovi analizi, imajo ljudje rojeni 13., 14., in 16. v mesecu veliko moč in vpliv.

Rojeni 13. v mesecu

Energija in odločnost sta ključni besedi v vašem življenju. Imate vse možnosti, da v življenju dosežete skoraj vse, vendar samo, če uskladite svoje različne in nasprotujoče si sanje in cilje. Ste zelo marljivi in nikoli ne rečete ne delu, vseeno pa je vaša uspešnost lahko še bolj verjetna, če se osredotočite na vaše cilje.

Besede poraz ni v vašem besednjaku, saj vam takšna situacija močno poškoduje samozavest in vaše predstave o svetu. Ravno zaradi tega se vedno trudite, da do tega ne pride.

Ste realistični in praktični, iskreni in pošteni, enako pričakujete tudi od drugih ljudi. Vsako podjetje bi bilo srečno, da bi vas imeli, saj zaradi vaše sposobnosti trdnega dela lahko dosežete prav vse.

Kakor vi pričakujete od ostalih, tudi on pričakujejo od vas, da ste zanesljivi, vredni zaupanja, vestni in praktični.

Če želite v sebi najti razumevanje do drugih ljudi, morate premagati svoje notranje konflikte in tega ne prenašati na ostale.

Foto: Profimedia numerologija

Morali bi se naučiti, da ljubezen nima nobene povezave s fiziko in logiko. Izogibajte se prepirom in konfliktom, saj boste le tako našli svoj mir. Prav tako se izogibajte izolaciji in umiku iz družbe. Čeprav so dobre vodilne sposobnosti lepa lastnost, včasih ljudje mislijo, da ste preveč ukazovalni. Prav tako poskusite bolj izražati svoja čustva, da ne boste izpadli tako hladni.

Rojeni 14. v mesecu

Vaše življenje je kot vlakec smrti, poln vzponov in padcev. Prav ta pretok energije vas definira.

Ste veliki ljubitelji potovanj, zato je vsak oddih za vas poln čarovnije in uživanja. Vaša nadarjenost se kaže v različnih veščinah, najbolj pa v komunikaciji, saj ste odprtega duha in vas zanimajo nove ideje in filozofije. Čeprav ste izjemno inteligentni, se zelo hitro naveličate, zaradi česar se pogosto lotite druge stvari med opravljanjem ene.

Iz sebe izžarevate nekakšen občutek lahkomiselnosti in brezbrižnosti. Stremite k visokim ciljem, ki za vas niso izven dosega, vendar nesreča pogosto kroji vaše zasebno življenje. Nobena situacija ni pretežka za vas, saj vedno najdete rešitev. Imate oster um in bogate življenjske izkušnje, zato se raje obkrožite s posamezniki, od katerih se lahko nekaj naučite.

Vaše oči so uperjene proti prihodnosti. Privlači vas vse, kar je novo in nenavadno. Vaša potreba po svobodi vas vodi na različne pustolovščine, kjer nabirate nove izkušnje.

Morate se zavedati, da imate v sebi izjemno moč, ki je sposobna spremeniti svet na bolje. Vaše zmožnosti za uspeh ne poznajo meja, saj imate izjemno razvito logiko in domišljijo.

Foto: Profimedia Učitelj Nagnjeni ste k pretiranem eksperimentiranju, zato morate za uspešno kariero vaditi potrpežljivost in uravnoteženost. Ker ste izjemno močna oseba, bi bil za vas idealen poklic v izobraževanju. V življenju vam je usojeno, da ste uspešni in opazni, vendar vam to ne bo prineslo tolikšne sreče kot bi si mislili.

Izberite delo, ki zahteva gibanje, in kjer boste lahko delili svoje edinstvene ter revolucionarne zamisli. Tekmovalnost in izzivi so gonilna sila v vašem službenem življenju.

V življenju boste občutili veliko prepirov, tveganj, finančnih izgub in težav s partnerji. Če boste želeli to preprečiti, se boste morali ustaviti in počakati. Izpolnite vse obljube, ki ste jih podali, in bodite previdnejši pri svojih dejanjih.

Rojeni 16. v mesecu

Verjetno se že od mladih let naprej srečujete z občutkom, kot da ne spadate na ta svet. Razlog za to tiči v vašem poslanstvu, da ustvarite nekaj novega ali raziščete druge svetove. Vaše življenje je vaše sporočilo, saj ste rojeni za velike stvari. Večina ljudi, rojenih 16. v mesecu, ve, da se vse stvari zgodijo z razlogom. Na svet ste prišli že s prirojeno modrostjo in nepopisno inteligenco.

Foto: Profimedia duhovnost Čeprav ste bolj tehnološko usmerjeni, imate v sebi tudi močno duhovno plat. Ste skrivnostni in mistični, saj iščete globljo povezano z duhovnimi sferami. Živite za duhovne resnice, metafiziko in filozofijo. Po srcu ste perfekcionist in ste zelo razburjeni, kadar ne izpopolnjujete visokih standardov.

Ste močan individualist in potrebujete dom, ki vam bo obenem nudil ljubezen in neodvisnost. Vaša življenjska naloga je, da vplivate na druge in jim spremenite življenja. Vašim nasvetom pripisujejo veliko moč in vpliv, saj vas drugi pozorno poslušajo in tudi zaupajo.

Razmislite o poklicih kot so terapevt, psiholog, učitelj ali motivacijski govornik.

Ste tudi skeptični in pogosto nezaupljivi do drugih, a na globlji ravni si želite samo dokazati stvari. Prilagodljivost ni vaša vrlina.

Čeprav si močno želite srečne ljubezenske zveze, ste zanjo pogosto prikrajšanji, saj ne znate kazati svojih čustev, zaradi česar po nepotrebnem trpite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.