Če ste z njimi v zvezi, potrebujete v spalnici kondicijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Z njimi boste nabrali največ kondicije za posteljne aktivnosti … Je vaš partner med njimi?
Oglej si celoten članek

Če ste vi ali vaš partner po horoskopu škorpijon, pomeni, da ste v spalnici (ali kjerkoli drugje, kjer vama je všeč) zelo aktivni. Škorpijoni namreč veljajo za divje ljubimce, ki so od seksa kar malo odvisni. Pri izbiri spolnih partnerjev so zelo izbirčni – lahko so seksali z velikim številom ljudi, a zelo malo je tistih, ki jih v spalnici tudi potešijo.

Kakšen seks imajo radi? Kakor se jim zazdi. Enkrat se ljubijo počasi, nežno in čutno, spet drugič se odločijo za surov, divji seks ob gledanju filmov za odrasle. Ne bojijo se različnih igračk, seksi oblek ali igric v postelji. Odprti so za nove stvari.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.