Če vam je všeč ta znana pesem, ste morda psihopat

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Glasbeni okus veliko razkriva o našem značaju.
Oglej si celoten članek

Britanska študija razkriva, da ljudje, ki imajo psihopatska nagnjenja, najraje poslušajo raperske pesmi in heavy metal. Raziskovalci newyorške univerze se s tem odgovorom niso zadovoljili in se lotili natančnejše raziskave, v katero je bilo vključenih 200 poskusnih zajčkov, ki so morali poslušati 260 različnih pesmi.

Poskus je pokazal, da so tisti, pri katerih je značajski test razkrival višjo stopnjo psihopatskih nagnjenj, radi poslušali pesmi, kot sta Lose Yourself (Eminem) in No Diggity (Blackstreet). Najmanj psihopatskih nagnjen pa so odkrili pri osebah, ki so poslušali  My Sharona (The Knacks) in Titanium (Sia).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:11 5. Oktober 2017.

    Nekdo je dejansko plačan, da to objavlja?

  • 11:43 5. Oktober 2017.

    Prihopacito....

  • 10:57 5. Oktober 2017.

    Pa vi ste res imbecili,kaj objavljate.Resno????? Vi ne samo,da ste psihopati,vi ste se poleg vsega retardirani.Zadnji cas,da vas skenslajo ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.