Če vas nagovarja k takšnim spremembam, vas ni vreden

Foto: Profimedia
Najprej morate ljubiti sebe.
Oglej si celoten članek

Ni dvoma, da je treba v ljubezenskih zvezah sprejemati kompromise, nikakor pa za partnerja ne spreminjajte sebe in stvari, ki so vam pomembne.

Če vam predlaga katero od teh stvari, ga postavite pred vrata.

Dieta
Če prekomerna telesna teža ogroža vaše zdravje, potem se na partnerja ne jezite, če vam je predlagal hujšanje, saj je imel v mislih le vašo dobrobit. Kljub temu pa mora biti takšna odločitev vedno v vaših rokah, zato ne dovolite, da vas v karkoli sili.

Prekinitev prijateljstva
Moški/ženske prihajajo in odhajajo, pravi prijatelji pa ostanejo. Ne bodite neumni in ne ubogajte partnerja, če bo poskušal omejite stike s prijatelji. 

Žrtvovanje kariere
Se morate odločiti med ljubeznijo in kariero? Dobro premislite, ali je za partnerja vredno tvegati svojo samostojnost.

Menjava stila ali pričeske
Če so mu všeč naličene ženske, vam pa šminka in maskara ne dišita, je to njegova težava. Prav tako mu pokažite vrata, če se preveč vtikuje v vašo barvo las ali stil pričeske. Vi se morate v svoji koži počutiti dobro!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.