Če verjameš v te mite, boš ostala samska

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Če še vedno verjameš v te mite, se te ljubezen verjetno izogiba v velikem krogu.
Oglej si celoten članek

Kot piše Psycology Today, naj bi ljudje, ki verjamejo v spodnje mite, ostali samski. Ste med njimi?

"Če se prepirava, nisva za skupaj."

Vsi normalni pari se kregajo. Neizbežno je, da se kdaj sporečeta. Nič hudega tudi, če se dereta eden na drugega. Bolje, da se spreta, kakor da jezo tiščita v sebi.

"Nenehno se morava slišati, sicer nekaj ni v redu."

Moderna tehnologija nam omogoča, da smo nenehno v stiku, a to še ne pomeni, da se morata nenehno slišati, si pisati in se obveščati, kje sta ter kaj delata. Imejte svoje življenje, mu boste že povedali, kaj se je zgodilo, ko se bosta videla.

"Če sem v zvezi, pomeni, da imam premalo časa za prijatelje."

To vsekakor ni res. Uskladite svoj urnik tako, da boste videli tako prijatelje kot tudi partnerja, sicer pa nihče ni rekel, da se ne smete vsi skupaj družiti.

"Vem, da je nekje popoln moški, ki me čaka."

Ne obstaja. Vsaj na prvo žogo ne. Sicer pa je 'popolnost' relativna … Ne iščite popolnega partnerja. Najdite takšnega, katerega napake vas bodo očarale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:28 20. April 2017.

    "K. D. / Los Angeles"<br /><br />- da ne bom umrl od smeha. Po mojem je tole bolj "KD./ Fužine, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.