Cecina hčerka ljubi znanega košarkarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Anastasija se je zaljubila v enega najboljših srbskih košarkarjev.
Oglej si celoten članek

Anastasija Ražnatović, 18-letna hčerka najbolj slavne srbske pevke Svetlane Ražnatović – Cece, je že več kot mesec dni v vezi s košarkarjem Milošem Teodošićem. Ceca je nad vezo navdušena in prijateljem naj bi povedala, da je Teodosić pravi džentleman in pravi moški za njeno hčerko.

Foto: Žurnal24 Anastasija in Miloš naj bi se spoznala konec avgusta na enem od beograjskih splavov in čez nekaj dni že naznanila, da sta par. Izvor blizu družini Ražnatović je srbskemu mediju Kurir povedal, da je Anastasija o zvezi takoj obvestila mamo. Ceca jo je, kot v vsem do zdaj, podprla in ji čestitala za novo ljubezen.

"Ceca je navdušena, čeprav Teodošića sploh še ni spoznala. Mislim, da ji je všeč, ker je športnik in ker je do njene hčerke pravi džentleman. Ne moti je, da je od nje starejši kar 11 let, saj je bil tudi Arkan od Cece starejši od 21 let. Opazila je, da je Anastasija bolj zrela, odkar je z Milošem in to ji je zelo všeč," je povedal neimenovani vir. Srbski medij je za izjavo prosil tudi Ceco, a je ta odgovorila: "Nisem predstavnik za javnost za svoje otroke. Tega ne bom komentirala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.