Čedni košarkarji, ki burijo domišljijo

Foto: EPA Armands Skele_latvija Foto: EPA Nemanja Bjelica_SRBIJA Foto: EPA Guy Muya belgija desni Foto: EPA Tony Parker francoz Foto: EPA Mantas Kalnietis_LITVA Foto: EPA Andrejs Selakovs_LATVIJA Foto: EPA Nemanja Nedovic SRBIJA Foto: EPA Mickael Gelabale francija desni Foto: EPA Linas Kleiza_LITVA Foto: EPA Viacheslav Kravtsov ukrajina Foto: EPA Mindaugas Kuzminskas_LITVA
Drage dame, če še niste ujele naslednjih lepotcev, ki se trenutno podijo za košarkarsko žogo na Eurobasketu, si jih podrobneje oglejte v galeriji.
Oglej si celoten članek

Potem ko so se uvrstili v drugi krog na Eurobasketu, so nekateri košarkarji iz Belgije, Francije, Ukrajine, Latvije, Litve in Srbije še posebno pritegnili našo pozornost. Poglejte si nekaj visokih postavnežev, ki privlačijo poglede, in to ne samo zaradi svojih spretnosti z žogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.