Cel hudič pred premiero Vesne

Foto: Mare Vavpotič / Media24Agency
Foto: Mare Vavpotič / Media24Agency
Klemen Bunderla je dan pred premierno uprizoritvijo muzikala Vesna pristal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

"A veš, ko se v gledališču reče 'break a leg' (zlomi si nogo, op. p.)? No, to!" je na družbenem omrežju zapisal Klemen Bunderla, ki v muzikalu Vesna nastopa v vlogi Sandija. 

Klemen je imel smolo, saj je dan končal z mavcem na nogi. Kot smo izvedeli, je imel že načeto kost, danes pa je kost počila. Zdravnikom tako ni ostalo drugega, kot da so nogo dali v mavec. 

Zaradi poškodbe bo tako zasedba na premieri spremenjena. V vlogi Sandija bo nastopil Boštjan Korošec, s katerim si Klemen vlogo deli. 

Kaj točno se je zgodilo, smo želeli preveriti tudi pri Klemnu, ki pa ga nam še ni uspelo priklicati. Želimo mu čimprejšnje okrevanje. 

 

 xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.