Cela zmeda okoli bivše in zdajšnje punce ministra Mesca

Foto: Flickr
Foto: Flickr
Obe sta namreč ...
Oglej si celoten članek

Nekdanje dekle ministra Luka Mesca je dr. Manca G. Renko, nova srčna izbranka pa baletnica Manca Krnel. Da ima minister novo izbranko, smo poročali že junija, ko ga je naš bralec ujel med večerko z brhko svetlolasko. Takrat tiskovni predstavnik Levice Nikola Janovič-Kolenc ministrovega ljubezenskega življenja za zurnal24.si ni želel komentirati, sedaj pa je že znano, da 34-letni minister ljubi balerino Manco Krnel, ki je po končani baletni šoli v Ljubljani študij nadaljevala na Central School of Ballet v Londonu in tam postala tudi članica londonske Ballet Central Company, danes pa se ukvarja predvsem s kreativnim vodenjem in uredništvom, kot pravi splet.

Prejšnji teden  je okoli obeh ministrovih Manc, bivše in zdajšnje, po intervjuju z Dušanom Smodejem v oddaji Tarča, nastala cela zmeda. Povedal je namreč, da ministra Luko Mesca pozna, ker sta se videla na nekaterih odprtih, da pa ni obiskoval zloglasnih zabav v Fotopubu, ki sta jih prirejala s pokojnim Romanom Uranjekom. Je pa povedal, da pozna njegovo dekle: "Z Manco se poznava, sva prijatelja in sva ohranila stike."

Ker pa javnosti še ni tako znano, da je novo ministrovo dekle Manca Krnel in ne več Manca G. Renko, se je slednja znašla v nezavidljivem položaju, ki ga je razčistila kar na Twitterju. "Ponižujoče je, da to sploh moram pisat, a ker vidim, da je nekaj zmede: Nisem Manca, ki jo je danes na TV omenjal Smodej. Prav tako so lažna vsa podtikanja, ki jih o meni zadnje tedne širi desničarsko glasilo," je zapisala.

Kdo je torej Manca, ki jo je na TV Slovenija omenil Dušan Smodej, gre za Manco Krnel, novo ministrovo izbranko? Slednjo smo poklicali, da bi povedala, če je Smodej naslavljal njo. "Da, mislil je mene. Poznam Dušana, kot vsi ostali, a nisem vpletena. Po krivici sem potisnjena v to. Šla sem tudi na kakšno otvoritev, ker je to del mojega poklica in se mi to ne zdi nič spornega," je za zurnal24.si odgovorila Manca Krnel. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:35 17. September 2022.

    Pa kaj je z vami novinarji ? Pa koga ku... sploh zanima z katero zenscino se Mesecnik ubada sedaj ali …

  • 10:26 14. September 2022.

    Koga pa zdaj to zanima?? Novinarji, če nimate drugega kot take neumnosti, bi bilo bolje, da ne pišete nič. Pišite …

  • 08:18 14. September 2022.

    Res pomembne skrbi....Raje bodite veseli, da ni več ritopikov s Trstenjakove na oblasti..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.