Celine Dion med modno revijo ujezil domnevni ljubimec?

Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion
Sumljive fotografije …
Oglej si celoten članek

Kanadska pevka Celine Dion se je v torek udeležila modne revije Alexandra Vauthierja. Kot se za pravi divo spodobi, je sedela v prvi vrsti, ob njej pa so opazili mladega moškega. Gre za 17 let mlajšega plesalca Pepeta Munoza, ki je del pevkine ekipe.

Da je med njima preskočila iskrica, se govori že dalj časa, a zvezdnica govorice nikoli ne komentirala. Je pa nekoč za medije spregovoril Pepe, ki je izjavil, da je Celine odlična prijateljica in mama in da se romantičnim namigovanjem le smejeta.

Kakor koli že, po objavi fotografij s pariškega tedna mode, te govorice zagotovo ne bodo potihnile, saj je parček deloval zelo zaljubljeno.

Celine bi srečo po smrti moža in očeta njenih treh otrok, Reneja Angelila, ki je leta 2016 umrl zaradi raka, res privoščili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:01 24. Januar 2019.

    odurna ženska !

  • 13:05 24. Januar 2019.

    Ne more za drugimi gledati, to pač ne gre.

  • 09:17 24. Januar 2019.

    Skoči kuža, če hočeš kaj od pogače dobit

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.