Celine Dion: "Nisem še pripravljena"

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Pevka Celine Dion se pripravlja na prvi božič po moževi smrti.
Oglej si celoten članek

Celine Dion bo otroke za božične praznike odpeljala na smučanje v Montano. Gre za družinsko tradicijo in ravno zato bo letošnji božič zelo boleč. Celine je namreč v začetku leta izgubila moža in očeta svojih treh sinov, Reneja Angelila.

"Ne vem, ali Božiček obstaja, če pa bi si lahko nekaj zaželela, bi to bil čas. Nisem še pripravljena. Gre za grenko-sladke trenutke, obenem pa nas bodo počitnice osrečile,“ je povedala Celine in dodala, da bo družina vsakič, ko se bo spustila po belih strminah, mislila na pokojnega Reneja. "Snegu in goram je dal nekaj čarobnega. Vsakič, ko se bomo spustili, se bom spustila z njim. Vsakič, ko se bom dvignila, se bom počutila bližje njemu,“ je še izjavila Kanadčanka, ki se zaveda, da se ne sme prepustiti žalosti. "Moram biti močna, pozitivna, izbirati svoje bitke, dati vse od sebe in živeti za danes. Zavedati se je treba, da ni nič popolno in da se ti vse želje ne bodo vedno uresničile."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.