Celine Dion o zadnjih trenutkih s pokojnim možem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Celine Dion. Prvi televizijski intervju po smrti Reneja Angelila.
Oglej si celoten članek

Celine Dion je prvič spregovorila o smrti svojega ljubljenega moža in menedžerja Reneja Angelila, s katerim je bila poročena 21 let. V njegovih zadnjih trenutkih mu je povedala, naj ga "ne skrbi več" in naj "odide v miru".

"Skrbelo te je za mojo kariero, skrbelo te je za otroke. Za vse te je skrbelo. Dovolj je. Mi zaupaš? Prosim, zaupaj mi. Otroci so v redu. Jaz sem v redu. Obljubim, da bo z nami vse OK. Prosim, odidi v miru. Nočem, da bi te skrbelo,“ je Celine poskušala potolažiti umirajočega moža.

V intervjuju je pevska diva tudi priznala, da je novico zelo težko delila z otroki, 15-letnim Renejem ter 5-letnima dvojčkoma Nelsonom in Eddyjem. Pomagala si je z animiranim filmom V višave. "Preden sem najmlajšima sinovoma povedala, da očeta ni več, sem govorila o boleznih in jih spomnila na film V višave. Rekla sta: 'Ja, Ellie je z baloni šla v višave.' In jaz sem rekla: 'Ja, danes je tudi očka šel v višave.'“ Tistega dne je Celine z otroki v nebo spuščala balone in se na ta način še enkrat poklonila Angelilu.
 
Celine se bo kmalu vrnila na lasvegaške odre, čeprav si od moževe smrti še ni opomogla. "Rene je vedno poudarjal, da se mora šov nadaljevati. Veste kaj, stara sem 48 let in izgubila sem ljubezen svojega življenja. Pogrešam Reneja, ki je bil zdrav, a ne Reneja, ki je bil bolan. Ne smem biti sebična. Ljudem moraš dovoliti, da odidejo. Sem mirna.“

Pevka je spregovorila tudi o boju z rakom. Povedala je, da sta živela v upanju, da bo ozdravel, a vedela, da se to ne bo zgodilo. "Včasih me je bilo zelo strah.  Ker ni mogel več govoriti, mi je napisal: 'Bliža se konec. Čutim ga.' Takrat sem si mislila, da tega ne more vedeti. Sedaj vem, da umirajoči čuti smrt.“

Angelil je zaradi raka na grlu umrl 14. januarja letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.