Celine Dion popolnoma spremenjena

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Za turnejo po Aziji je kanadska pevka Celine Dion spremenila videz. Priznamo, dive nismo takoj prepoznali.
Oglej si celoten članek

Novo fotografijo pevke Celine Dion, ki se nahaja na turneji po Aziji, smo morali pogledati dvakrat, da smo jo prepoznali. Pevka, ki je konec marca praznovala 50. rojstni dan, se je odločila za svetlejšo barvo las in frufru.

Eden od njenih sledilcev je fotografijo pokomentiral z besedami: "Za trenutek sem mislil, da gledam Lady Gaga.“ Jo Celine posnema? Dejstvo je, da je Dionova velika ljubiteljica ekstravagantne pevke. "Popolna je,“ je pred kratkim povedala o kolegici in dodala, da bi z njo rada posnela duet.

Celine Dion Celine Dion odpovedala koncerte, zdravila ne delujejo več

Kakor koli že, Celinini oboževalci so nad spremembo navdušeni. Pa vi?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:47 29. Junij 2018.

    Ksih si je popravla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.