Celine Dion v hudih bolečinah, spet je odpovedala koncerte

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Že oktobra je sporočila, da se mora osredotočiti na svoje zdravje.
Oglej si celoten članek

"Z ekipo smo novi šov pripravljali osem mesecev. Da ga novembra ne moremo predstaviti, me zelo žalosti,“ je kanadska pevka Celine Dion sporočila oktobra lani, ko je morala zaradi zdravstvenih težav odpovedati koncerte v Las Vegasu. 

Zvezdnica je sedaj sporočila, da mora zaradi hudih mišičnih krčev prestaviti tudi turnejo po Ameriki, ki bi se morala začeti marca. "Res sem upala, da bom v tem času okrevala, a očitno bom morala biti še malo bolj potrpežljiva in slediti režimu zdravnikov. Šovi zahtevajo veliko organizacije in priprav, zato moramo že danes sprejeti odločitve, ki bodo vplivale na načrte, ki jim imamo čez dva meseca. Vesela bom, ko bom spet zdrava in bomo vsi prestali pandemijo. Komaj čakam, da se vrnem na odre," je pevka sporočila in dodala, da jo je podpora oboževalcev globoko ganila. 

Pevkina sestra je za revijo Paris Match oktobra povedala, da je zvezdnica preobremenila svoje telo. "Vedno ista pesem. Od sebe zahteva zelo veliko. Njeno telo je reklo: 'Stop.',“ je dejala 72-letnica in dodala, da njeno slavno sestro pestijo tudi hormonske težave težave, ki spremljajo menopavzo.

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:33 18. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.