Celinino zadnje darilo od pokojnega moža

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Rene Angelil je ženo Celine Dion ščitil do konca svojega življenja.
Oglej si celoten članek

Prijateljica Celine Dion, Annie Horth, je razkrila, da pevka z moževim pogrebom ne bo imela dela, saj je Rene Angelil že za vse poskrbel. "Rene je bil tako prijazen, da je v zadnjih mesecih vse organiziral, da bi Celine lahko vse skupaj čim bolj mirno prestala.“

Glasbeni producent je umrl dva dni pred svojim 74. rojstnim dnevom. Pokopali ga bodo jutri v Montrealu. Slovesnost, ki jo bodo predvajale tri televizije, bo v baziliki, v kateri se je pred 21 leti poročil s kanadsko zvezdnico.

Tretjega februarja se bodo Angelilu poklonili tudi v Las Vegasu v Caesars Palaceu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.