Čepin Mateji išče novega partnerja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Menedžer skupine Sexplosion Aleš Čepin ob odhodu Steffania, ki se je pridružil svoji nekdanji skupini Game Over, išče novega pevca, ki bo dopolnil tričlansko skupino, v kateri sta njegovo dekle Mateja in Laura.
Oglej si celoten članek

V skupini Sexplosion že iščejo novega pevca, ki bo nadomestil odhajajočega pevca Steffania, ki se je pred kratkim ponovno združil s svojimi nekdanjimi kolegi iz skupine Game Over. Novega člana skupine, ki se bo pridružil svetlolasima pevkama Mateji Malnar in Lauri Samardžija, pa bodo izbrali na prihajajoči avdiciji. Kaj bo odločilni kriterij pri izboru? "Da dobro poje in v redu izgleda,“ nam je povedal menedžer Sexplosion Aleš Čepin.

Skupina bo tudi še naprej ohranila svoje ime in podobo, saj gre očitno za dobitno kombinacijo. "Šlo jim je super in so imeli veliko nastopov,“ je še povedal Čepin ter dodal, da bo Steffanio z njimi sodeloval, dokler ne dobijo novega pevca.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:21 21. April 2012.

    Joj, ne prosim. Po čigavih merilih bi naj bila ta skupina dobra? Ne se šalit.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.