Čepin še ne ve, kako bo ukrepal

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nedavni videoposnetki, na katerih Urša Čepin nudi erotično masažo znanemu poslovnežu, so negativno presenetili tudi njenega bivšega moža Aleša Čepina.
Oglej si celoten članek

Nedavni dogodki, ki bodo družino Čepin zagotovo globoko zaznamovali, niso lahki za nobenega člana Urškine družine. Težke trenutke preživlja tudi starletin bivši mož Aleš Čepin, ki nam je zaupal, da bo o možnih ukrepih še razmislil.

"Piše se veliko laži, tudi o meni. Kar se tiče nedavnih dogodkov, sem brez besed in komentarjev. Čez praznike bom malo razmislil. Sin bo čez konec tedna pri meni, tako kot ponavadi. Za zdaj je vse normalno," nam je zaupal Aleš in dodal, da mali Val o nedavnem škandalu, v katerega je vpletena njegova mama, na srečo ne ve nič: "Ne, nič ne ve, za to poskrbimo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 10:11 6. Maj 2012.

    ubogi otrok ja, ker ima tako mamico, pa tako babico, ki jo podpira in takega perverznjaka dedka, ki ureja stranke …

  • 14:05 30. April 2012.

    Urška bi morala prej misliti na svoj žep. Sama je želela pozornosti in jo je našla.

  • 18:26 26. April 2012.

    A JE POŽAR KRIV, ČE JE URŠKA ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.