Čepina zrajca s sladoledom

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Simpatična Mateja Malnar je prejšnji teden kot solo pevka nastopila na tekmovanju Miss Earth Slovenije, po nastopu pa zaupala marsikaj žgečkljivega.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 La Toya predstavitev knjige Aleš Čepin Mateja Malnar Mateja Malnar na odru zažiga za gledalce, doma pa za svojega Aleša Čepina (na fotografiji). Zaupala nam je, da ga najhitreje osvoji s sladoledom: "Sladoled, tako ga najprej raznežim, naprej vse gladko steče, samo če je sladoled (smeh)." Vroča pevka pravi, da v ljubezenskem gnezdecu vse teče kot po maslu, z Alešem pa se vidi tudi pred oltarjem: "Pustimo se presenetiti. Lepo se imava, uživava … Nekoč si želim tudi poroke, vendar ne toliko zaradi papirja kot zaradi dogodka." Kaj pa otroci, so že v načrtu? "Mogoče. Zaenkrat imamo že tri. Zelo se trudim in ker so že malo starejši, sem bolj prijateljica kot mačeha. Zelo prijetni so in zelo jih imam rada. Najraje kuhamo in hodimo v kino," pravi Mateja, ki je na odru Miss Eart Slovenije zažigala z novo skladbo:

"Samostojno kariero imam že tri leta, vendar je bila bolj v zatišju, saj je bil na prvem mestu Sexplosion. Prej sem pesmi delala bolj za svojo dušo, sedaj, ko je skupina pod vprašajem, saj nas je Štef zapustil in iščemo novega fanta, pa sem se odločila, da bom nastopala sama."

In kakšnega fanta išče(jo)? "Nismo zahtevni, želimo vsaj, da dobro zgleda, da zna kaj zapeti in zarepati, da ima čas in da je iz Ljubljane, saj se je drugače zelo težko uskladiti," še doda Mateja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.