Česa moški ne marajo

Foto: Žurnal24 Rdeče ustnice so sicer seksi, vendar nepraktične za poljubljanje. (Foto: Shutter
Moški nekaterih letošnjih modnih trendov ne marajo, je pokazala nedavna raziskava na Univerzi v Kaliforniji. In kaj je tisto, kar jih najbolj moti?
Oglej si celoten članek

Močna šminka
Glavni razlog je predvsem ta, da se z žensko ne morejo poljubljati, če je našminkana. Upoštevajte pravilo manj je več, saj jim je všeč, da ste čim naravnejše.

Haremske hlače
Moški komentar? Videti ste, kot bi vam ravnokar ušlo v hlače. Nič kaj ženstveno in zapeljivo. Kar 68 odstotkov moških bi haremke iz omare svojih partneric odstranilo.

Hlače na naramnice
Moške spominjajo na uniforme delavcev, 38 odstotkov pa jih meni, da so preotročje, saj so jih tudi sami nosili, ko so bili otroci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.