Česa se je Douglas najbolj bal

Michael Douglas je v intervjuju izdal, kako je rak spremenil njegovo življenje.
Oglej si celoten članek

Avgust leta 2010 – mesec, ki je hollywoodskemu igralcu Michaelu Douglasu za vedno spremenil življenje. Izvedel je namreč, da ima raka v grlu. Po številnih kemoterapijah je shujšal za 15 kilogramov. Terapije so bile, kot kaže, uspešne.

Bolj kot izguba kilogramov in slabo počutje pa je Douglasa skrbelo za njegov glas. "Bal sem se, da kemoterapije ne bodo uspešne in mi bodo odrezali del jezika," je izjavil za časnik Frau im Spiegel in dodal, da nikoli ni imel občutka, da je v smrtni nevarnosti. "Ves čas so mi zatrjevali, da imam dobre možnosti." Kljub temu pa je izkušnja spremenila njegov pogled na svet. "Včasih mi je bilo zelo pomembno, da imam nekaj časa samo zase. Mislim, da je rak porušil še zadnji del zidu, ki me je obdajal. Do svoje družine sem zdaj bolj odprt."

Douglas je zdaj najbolj srečen, ko lahko opazuje svoja otroka, kako se podita po hiši. Zahvalil pa se je tudi ženi Catherine Zeta-Jones, ki je v teh težkih časih "veliko pretrpela, a se ni nikoli ni pritoževala". Svoje lastne potrebe in težave je pred možem skrivala. "Imela je občutek, da o svojih težavah zaradi depresije ne more govoriti, dokler se njen mož bori z rakom."

Catherine se zdaj počuti že veliko bolje in tudi Douglas je poln energije. Jeseni bo spet stopil pred kamero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.