Češki nogometaš se je izgubil na treningu

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Iz Češke prihaja nogometna novica iz rubrike Saj ni res, pa je.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Jan Trousil, ki igra za prvoligaša FC Slovačko, se je med treningom z ekipo v gozdu izgubil. V sneženju so soigralci in policisti nogometaša šele po uri in pol našli premraženega daleč od tam, kjer je ekipa trenirala, danes poroča časnik MF Dnes.

Trousil je med tekom izgubil stik s soigralci, zavil v napačno smer in tako tekel skoraj 10 kilometrov. "Nekje sem narobe zavil," je pojasnil igralec. Trener Svatopluk Habanec pa je že našel rešitev, da se tovrstne težave ne bodo več ponavljale: "Zdaj bomo trenirali samo še na igrišču in to z žogo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.